Aurelien Tchouameni s loptom

 SCREENSHOT
TAKO SE TO RADI

VIDEO Pogledajte potez Modrićevog učenika, patent Hrvata ostavio je Real u borbi za titulu prvaka

Znao je francuski veznjak što treba napraviti u pravom trenutku za preokret Reala
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 11. ožujak 2023. 17:42

Vanjština Luke Modrića je zarazna, tako je glasio brzopotezni zaključak madridskog lista Marca nakon što je Real Madrid s 3:1 nadjačao Espanyol u 25. kolu La Lige. Međutim, potez na kojem se temelji ta procjena nije izveo naš kapetan, već njegov "učenik" Aurelien Tchouameni.

Francuski veznjak u 39. minuti asistirao je Militau za 2:1 vanjskim dijelom kopačke, što je mnoge podsjetilo na kapetana Vatrenih, koji je taj potez "patentirao", reći će spomenuti medij u nastavku osvrta na pobjedu Kraljeva vrijednu ostanka u utrci za titulu Španjolske.

>>> POGODAK MILITAA POGLEDAJTE OVDJE <<<

- Početak nije bio spektakularan, na kraju smo ipak odigrali dobru utakmicu. Morali smo pobijediti, moramo i svaki idući put. Svi protivnici su komplicirani - poručio je Carlo Ancelotti nakon pobjede, a potom naglasio koliko mu teški izazovi dolaze:

- Svaki protivnik sada je kompliciran. Počinje jako važan tjedan, prvo je na redu Liverpool u Ligi prvaka. Taj ogled može imati mnogo zamki, moramo ih izbjeći. Nakon toga je El Clasico u ligi - kazao je talijanski stručnjak, svjestan da bi poraz u tom derbiju prelomio sezonu u korist Barcelone.

Osim brazilskog stopera, golove su postigli Vinicius Junior (22) i Marco Asensio (90+3), dok je prvi pogodak na utakmici pripao katalonskoj momčadi. Joselu (8.) je zabio klubu iz kojeg je praktički potekao, jer Castilla je označila početak njegove ozbiljne karijere. Ususret ranom vodstvu Espanyola, na tren smo mogli pomisliti da će ovaj ogled na Bernabeuu potvrditi krizu Real Madrida, ali dogodilo se baš suprotno. Kraljevi su već do poluvremena okrenuli rezultat, a Asensio kao džoker s klupe stavio je ‘točku na i‘, ulaskom umjesto Modrića u 72. minuti.

Linker
23. travanj 2024 17:36