Carlo Ancelotti nije mogao doći sebi nakon dramatične utakmice

 SCREENSHOT/TWITTER
OVAKVOG GA JOŠ NISMO VIDJELI

VIDEO Pojavila se snimka izbezumljenog Carla Ancelottija, Talijan u šoku u svlačionici: ‘Mrtav sam...‘

Talijanski stručnjak ima debele živce i dobro se nosi sa stresom, ali ponekad je i njemu teško
Piše: SNObjavljeno: 13. ožujak 2023. 07:32

Carlo Ancelotti jedan je od najboljih trenera u povijesti nogometa. Svjetsku slavu stekao je na klupi Milana i Real Madrida. Talijan se itekako dobro zna nositi s pritiskom, a njegova mirnoća ponekad je stvarno fascinantna.

Prošle sezone Real nije imao velike šanse da postane prvak Europe, ali na kraju su po 14. put u svojoj povijesti osvojili Ligu prvaka i to na način koji će se još dugo pamtiti. Na putu do trona izbacili su PSG, Chelsea, Manchester City, a onda u finalu srušili i Liverpool.

Posebno je dramatično bilo protiv Chelseaja. Nakon što je Real u prvoj utakmici u Londonu slavio s 1:3, Englezi su u uzvratu poveli s 0:3, ali Rodrygo je zabio za produžetke da bi Benzema u 96. minuti poentirao za 2:3 i veliku pobjedu.

Od te dramatične utakmice prošlo je skoro godinu dana, a Real Madrid je objavio snimku Carla Ancelottija iz svlačionice nakon tog susreta. Slavni Talijan je izgledao neprepoznatljivo i samo je ponavljao kako je ‘mrtav‘.

- Mrtav sam, mrtav sam... Ako večeras ne umrem, bit ću besmrtan... - govorio je vidno uzdrmani Ancelotti koji je na kraju s Realom stigao do novog trofeja.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

"Oni ne igraju nogomet, potrošili su veliki novac i 2-3 godine radili uzaludan posao." Tim je riječima Ilija Lončarević u podcastu ‘VAR soba‘ komentirao situaciju u kojoj se Osijek trenutno nalazi. Hoće li slavonski klub zadržati mjesto koje vodi u Europu? Hoće li odnos između Darija Šimića i Ante Čačića narušiti odnose u svlačionici? Je li Hajduk izašao iz krize? Kako će se rasplesti borba za opstanak? Odgovore na ta i druga pitanja potražite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
18. travanj 2024 01:37