September 17, 2023, GETAFE, MADRID, SPAIN: Ante Budimir of CA Osasuna celebrates a goal during the spanish league, La Liga EA Sports, football match played between Getafe CF and CA Osasuna at Coliseum Alfonso Perez stadium on September 17, 2023, in Getafe, Madrid, Spain.,Image: 806012014, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Oscar J. Barroso/Zuma Press/Profimedia

 OSCAR J. BARROSO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Oscar J. Barroso/zuma Press/profimedia
U DOBROJ JE FORMI

VIDEO: Povremeni Vatreni opet je zabio, je li ovime najavio mogućnost povratka u reprezentaciju?

Precizno je izveo udarac s bijele točke i zabio drugi svoj pogodak ove sezone
Piše: HINAObjavljeno: 17. rujan 2023. 16:11

U prvom nedjeljnom susretu petog kola španjolske La Lige domaću pobjedu ostvarili su nogometaši Getafea koji su s 3-2 pobijedili Osasunu.

Gosti iz Pamplone su se dva puta vraćali iz rezultatskog minusa, ali nakon što je Maksimović pogodio glavom, nakon kornera u 86. minuti, povratka za Osasunu više nije bilo. Getafe je upisao drugu ligašku pobjedu ove sezone, a Osasuna treći poraz.

Prije odluke u samoj završnici u 36. minuti Mitrović je doveo domaćina u vodstvo, ali je u finišu prvog dijela Iker Munoz pogodio za 1-1. Potom je Jose Angel Carmona u 51. vratio vodstvo na stranu Getafea, ali je samo šest minuta kasnije opet bilo neodlučeno. Pogodak za 2-2 postigao je povremeni hrvatski reprezentativac Ante Budimir koji je precizno izveo udarac s bijele točke.

>>> POGODAK BUDIMIRA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Domaćin je dugačku sudačku nadoknadu od dvanaest minuta odradio s igračem manje, ali je zadržao vodstvo.

Za Osasunu je utakmicu počeo 32-godišnji Budimir te je izašao iz igre u 79. minuti. Bio mu je ovo premijerni ovosezonski pogodak u La Ligi, a ranije je postigao jedan gol za Osasunu u Konferencijskoj ligi.

Kolo će zaključiti Granada i Girona utakmicom u ponedjeljak.

Linker
28. travanj 2024 02:45