Slavlje Real Madrida

 ANDER GILLENEA Afp
POBJEDA REALA

VIDEO: Real Madrid u teškoj utakmici uspio zadržati korak za Barcelonom, Modrić ušao u nastavku

Rezultatom 2:0 pobijedili su Kraljevi Athletic Bilbao u gostima, ostali su tri boda iza vodeće Barcelone
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 22. siječanj 2023. 23:10

Real Madrid je igrao u terminu nakon Barcelone i na njima je bio pritisak potrebne pobjede da ostane priključen u borbi za vrh Primere. U grotlu San Memesa protiv Athletic Bilbaa nimalo lako došli su do pobjede 2:0. Strijelac je svojoj desetoj prvenstvenoj ove sezone po deveti put bio Karim Benzema, a konačan rezultat postavio je Toni Kroos u 91. minuti.

Bolje je u susret ušao domaćin, ali nakon što Aitor Paredes i Inaki Williams nisu iskoristili svoje šasne, Real je preuzeo inicijativu, a u 24. minuti Marco Asensio vratio je glavom jedan ubačaj ne sredinu šesnaesterca, a kapetan Reala iz okreta volejom dovodi svoju momčad u vodstvo.

Pogodak Benzeme pogledajte OVDJE!

Na kraju je Carlo Ancelotti mogao biti zadovoljan i minimalnom pobjedom, uzevši u obzir prilike Baska u zadnjih 20-ak minuta susreta, kada je samo manjak koncentracije i nedozvoljena pozicija spasila Thibauta Courtoisa odlaska po loptu u mrežu Reala. Onda stiže kazna "Kraljeva", Toni Kroos koristi dodavanje Rodryga i odlično pogađa neobranjivo uz samu vratnicu Unaija Simona. Luka Modrić ušao je u igru u 73. minuti umjesto Marca Asensia.

Pogodak Tonija Kroosa pogledajte OVDJE!

Linker
24. travanj 2024 12:25