Kylian Mbappe

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
KRALJEVO NOVO RUHO

FOTO/VIDEO Real predstavio treću garnituru dresova: ‘Naše navijače uvijek povezuju zvijezde na nebu‘

‘Jedva čekamo vidjeti ovaj privlačni dres koji se nosi na ulicama i na terenu‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 22. srpanj 2024. 12:32

Real je u suradnji s Adidasom predstavio treći dres za iduću sezonu, a uloge manekena preuzeli su Kylian Mbappé i Jude Bellingham. Treća garnitura kraljevskog kluba bit će narančasta s apstraktnim uzorkom koji, kako je priopćeno iz kluba, "predstavlja zvijezde koje se pojavljuju na nebu izvan Santiago Bernabeua".

- Dizajn je rođen iz ideje da nije važno gdje se momčad natječe jer navijače Real Madrida uvijek povezuju zvijezde na nebu - objašnjeno je iz kluba.

Treći dres Madrida za goste također podsjeća na treći dres koji su nosili u sezoni 2013./14. - istu kampanju u kojoj su na dramatičan način osvojili La Decimu, svoj deseti naslov Lige prvaka. Novi dres Real Madrida uskoro će biti u akciji jer će Ancelottijeva momčad sljedećeg mjeseca krenuti u SAD gdje će odigrati prijateljske utakmice protiv Milana, Barcelone i Chelseaja.

- Svake sezone imamo privilegiju rekonceptualizirati gostujuće dresove klubova za koje radimo, isporučujući ikonski izgled u kojem mogu uživati ​​i navijači i sljedeća generacija obožavatelja. Ovosezonski gostujući dres Real Madrida nije ništa drugačiji - njegove nijanse i živopisan izbor boja odražavaju klub koji teži zvijezdama s uzbudljivom novom generacijom talenata - i jedva čekamo vidjeti ovaj privlačni dres koji se nosi na ulicama i na terenu kada Real Madrid igra daleko od sjajnih svjetala Santiago Bernabeua - rekao je Sam Handy, viši potpredsjednik odjela za proizvode i dizajn u Adidasu.

Linker
22. kolovoz 2024 13:06