Screenshot (X)
USTRAJNI U BORBI

VIDEO Real ulazi u rat i misli ozbiljno, objavili novu snimku: ‘Pogledajte što nam rade, sudac se veseli...‘

Kraljevima se ne sviđa tretman sudaca i ne propuštaju priliku ukazati na manjkavosti
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 27. rujan 2023. 17:37

Španjolski list Marca jučer je izvijestio da Real Madrid ne planira posustati u ratu s vrhom La Lige, ne sviđa im se tretman sudaca i sustavno će ukazivati na sve proživljene manjkavosti iz prošlosti, s ciljem da se opjevani ‘slučaj Negreira‘ i sve ostale navodne nepravde nikada ne ponove.

Preciznije, očito su Kraljevi uvjereni da ih "netko sabotira", da ligaški vrh za njihove oglede namjerno delegira suce koji su, prema mišljenju bijelih, okrenuti Barceloni ili nekom drugom rivalu. Da bi potvrdili svoju tezu ili, pak, jednostavno ukazali na nesposobnosti i pogreške španjolskih sudaca, Madriđani se nerijetko ponašaju poput zlopamtila, što je slučaj i uoči ogleda sedmog kola s Las Palmasom.

Utakmica je dodijeljena sucu Joseu Luisu Munueru Monteru, a u VAR sobi bit će González Fuertes. Radi se o dvojcu koji navodno ima nešto protiv Reala, ukazat će klub objavom snimke na Real Madrid TV-u, u kojoj se nalaze brojne njima sumnjive odluke. Naravno, na štetu Kraljeva.

Madriđani su zagrabili duboko u klupsku arhivu, a prikaz sudačkih pogrešaka prati ton koji govori o "užasnim odlukama i nedodijeljenim penalima". Tako su izdvojili prošlosezonski derbi s Atleticom, u kojem je Montero poštedio Reinilda crvenog kartona nakon "užasnog starta" na Rodrygu. Prisjetili su se i Kupa Kralja, kada je Montero po njihovu mišljenju primjenjivao dvostruke standarde po pitanju žutih kartona. Nadalje, navode da protiv Barcelone u Superkupu Španjolske "nije poslao Busquetsa u svlačionicu nakon što je udario Viniciusa laktom".

Na snimci se prikazuje i situacija protiv Eibara. Spiker u videu tvrdi da je sudac podignutim rukama slavio poništeni gol Reala. Sjetili su se sezone 2020./2021., kada je Montero navodno oštetio Real poništavanjem pogotka Mariana Diaza zbog nepostojećeg zaleđa, a budući da se radi o jednoj od posljednjih utakmica sezone, okrivili su ga za "ukradenu titulu", koju je osvojio Atletico s dva boda više.

Spomenimo i da su Kraljevi jako ljuti zbog poništenog pogotka za 2:2 protiv Atletico Madrida u prošlom kolu...

Linker
02. svibanj 2024 21:25