Barcelona zagrijavanje

 SCREENSHOT
NISU MOGLI VJEROVATI

VIDEO S razglasa na stadionu trešti hit, a Barcini igrači u totalnoj nevjerici: ‘Baby, želim ti sve najbolje...‘

Nisu Katalonci iskoristili kiks Reala te su na gostovanju upisali svoj drugi poraz ove sezone
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 27. veljača 2023. 13:52

Barcelona je u 23. kolu španjolske La Lige stradala u gostima kod Almerije (1:0) i tako doživjela drugi poraz ove sezone. Za Katalonce je koban bio El Bilal Toure koji je u 24. minuti matirao Marca ter Stegena za jedini pogodak na susretu. Pobjedom je Barca mogla pobjeći na deset bodova prednosti ispred Reala koji je u ovom kolu jedva izborio remi (1:1) protiv gradskog rivala Atletica. Ovako je nakon poraza Xavije momčadi prednost smanjena na sedam bodova.

Međutim, osim kiksa Barcelone, u prvom je planu prije samog susreta bio detalj sa zagrijavanja. Čovjek koji je na stadionu Almerije zadužen za muziku pustio je Shakirinu pjesmu koju je objavila prošlog mjeseca i u kojoj je prozvala nekadašnjeg igrača Barce, Gerarda Piquea.

- Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio... - govori Shakira u svojoj pjesmi koja se puštala na razglasu.

Igrači Barcelone zbunjeno su se gledali jer nisu mogli vjerovati da su na stadionu pustili pjesmu posvećenu njihovom dojučerašnjem suigraču. S druge strane, na tribinama su se počeli dobro zabavljati i smijati jer su shvatili koliko je igračima na terenu bilo neugodno, a očito su im uspjeli poremetiti koncentraciju.

Trenutak pogledajte OVDJE.

Shakira i Pique službeno su prekinuli sredinom 2022. godine svoju dugogodišnju vezu u kojoj su dobili dva sina, Milana (9) i Sashu (7). Ubrzo nakon toga iscurili su detalji da Pique već neko vrijeme ljubi drugu djevojku. Riječ je Clari Chiji Marti, 23-godišnjoj studentici PR-a koja je navodno već neko vrijeme zaposlena u Piqueovoj filmskoj i TV produkcijskoj tvrtki Kosmos.

Linker
04. svibanj 2024 21:40