Jorge Sampaoli

 SCREENSHOT
LAK NA KARTONIMA

Video: Španjolski revolveraš ponovno ‘zapucao‘! Pogledajte što je učinio treneru Seville u samo dvije sekunde

Pažnju je skrenuo na sebe kada je na utakmici između Argentine i Nizozemske podijelio čak 15 žutih kartona.
Piše: SNObjavljeno: 05. siječanj 2023. 07:49

Mateu Lahoz je poznat kao pravi revolveraš među sucima. Već duže vremena se o njemu priča kako je lak na kartonima, a svjetsku pažnju je skrenuo na sebe kada je na utakmici između Argentine i Nizozemske na Svjetskom prvenstvu u Kataru podijelio čak 15 žutih kartona.

Da to nije bila slučajnost pokazale su i dvije utakmice u Španjolskoj. Tijekom vikenda je na dvoboju između Barcelone i Espanyola pokazao 17 kartona, a sinoć je u nevjerojatno brzom roku isključio trenera Seville Jorgea Sampaolija na utakmici Kupa kralja koju je Sevilla igrala protiv Linaresa.

Sampaoli je prigovarao sucu od početka utakmice, a Lahoz mu je u 18. minuti odlučio dati žuti karton. No, očigledno je Sampaoli pritom još nešto dobacio pa je sudac odmah izvukao i crveni karton - u roku od nekoliko sekundi Sevilla je tako ostala bez trenera, ali to je nije spriječilo da slavi s 5:0.

Španjolska javnost se bavi Lahozovim stilom suđenja, a pomoćni trener Seville Jorge Desio je ovako komentirao cijelu situaciju:

"Mislim da se tu nije dogodilo ništa ozbiljno. Bio je to prigovor od Jorgea, ja sam bio blizu i nisam čuo ništa posebno. Nakon utakmice su njih dvojica pričala kao prijatelji", rekao je Desio.

Inače, Lahozu je ovo posljednja sudačka sezona jer je napunio 45 godina.

Linker
01. svibanj 2024 14:36