Sevilla je protiv Tottenhama odigrala 1:1

 JUNG YEON-JE Afp
PERIŠIĆ NIJE IGRAO

VIDEO: Tek je sredina srpnja, a već su u formi! Pogledajte golčinu Ivana Rakitića i pogodak Nikole Vlašića

Lijep je gol postigao bivši hrvatski reprezentativac na pripremnoj utakmici protiv engleskog sastava
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2022. 18:04

Nacionalna prvenstva u nekim državama, poput Hrvatske, već su počela, ali klubovi iz onih najjačih europskih liga još uvijek se nalaze na pripremama na kojima igraju prijateljske utakmice od kojih su neke iznimno zanimljive.

Tako su u južnokorejskom Suwonu igrali Tottenham i Sevilla, a utakmica je završila neriješeno, rezultatom 1:1. Povela je engleska momčad golom Harryja Kanea u 50. minuti, a izjednačujući gol za Sevillu postigao je Ivan Rakitić 14 minuta kasnije.

‘Raketa‘ je gol postigao lijepim udarcem sa 17-18 metara. Odigrala je Sevilla odličan presing na posljednju liniju Tottenhama, a nakon što su došli do lopte, nogometaši španjolske momčadi su dobro stvorili višak kojeg je iskoristio Rakitić te neobranjivim udarcem savladao vratara Huga Llorisa.

Rakitić je u igru ušao u drugom poluvremenu dok je Ivan Perišić svih 90 minuta proveo na klupi.

Strijelac i Nikola Vlašić

Pogodak na pripremnoj utakmici postigao je i Nikola Vlašić. On je bio u startnoj postavi West Hama na utakmici protiv Readinga koja je završila 1:1.

Vlašić je svoju momčad doveo u vodstvo u 51. minuti nakon što je glavom pospremio u mrežu jednu loptu nabačenu s desne strane.

Linker
17. travanj 2024 05:05