Barcelona - Granada

 JOSEP LAGO Afp
NAPETA ZAVRŠNICA

VIDEO Tinejdžer spriječio apsolutno prosipanje ugleda: Barça jedva izbjegla poraz protiv ekipe iz crvene zone

Lamine Yamal jedna je od rijetkih svijetlih točaka ovosezonske postavke Xavija Hernandeza
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 11. veljača 2024. 23:02

Granada je ove sezone u prosjeku zabijala točno gol po ligaškoj utakmici. Preciznije, 23 pogotka u toliko susreta, a onda je u 24. kolu došao red na gostovanje u Barceloni, čije su obrambene brojke (sada 33 primljena gola, samo šest klubova primilo je više) posve nedostojne klupskog statusa. Svejedno je iznenađujuće da Barça mora napeto loviti bod protiv 19. kluba lige, a ostvarili su ga zaslugom Laminea Yamala, koji je postavio završnih 3:3 u 80. minuti susreta.

SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Mladi Yamal - jedna od rijetkih svijetlih točaka ovosezonske Barçe - zabio je i za vodstvo u 14. minuti, da bi Ricard Sanchez (43.) i Facundo Pellistri (60.) režirali preokret. Potonjem je asistirao Myrto Uzuni, nekoć aktivan u Lokomotivi. Robert Lewandowski (63.) nastavio je solidnu golgetersku formu pogotkom za 2:2, no veselje je trajalo svega tri minute - do zgoditka Ignasija Miquela (66.).

U konačnici, Yamal je spriječio apsolutno prosipanje ugleda Barçe, koja boravi na trećem mjestu tablice s 10 bodova manje od Reala. Granada ostaje 19. s 13 uknjiženih bodova.

Linker
17. svibanj 2024 03:21