JORGE GUERRERO Afp
OVAKAV NIKAD NIJE BIO

VIDEO Zidane poludio: ‘Ako znate da ću otići, zašto me to uopće pitate? Svaki dan me smjenjujete!‘

Velika nervoza vlada u redovima kraljevskog kluba. Huesca se jednostavno - mora pobijediti.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2021. 18:02

Poludio je trener madridskog Reala, veliki Zinedine Zidane na press-konferenciji kluba ovoga petka. Ona je održana prije no što su igrači kraljevskog kluba otišli prema Huesci, u pokrajinu Aragon gdje će u subotu od 16.15 sati odigrati utakmicu 22. kola La Lige.

Već se jako dugo priča i piše o tome da bi francuski stručnjak mogao dobiti otkaz u Realu, a danas je Zizou to sve odlučio presjeći. Bio je energičniji i nervozniji pred novinarima no ikad prije, rekao je sve ono što je mislio, bez dlake na jeziku. Tri poraza i jedan remi uz svega jedno slavlje u zadnjih pet utakmica podatak je za nervozu...

- Jeste li ozbiljni kada me pitate hoću li otići? Pa svaki dan me smjenjujete! Ako vi znate odlazim li, zašto me to onda uopće pitate? Prošle godine smo osvojili prvenstvo. Da, mi, Real Madrid. Osvojili smo prvenstvo prošle godine, a ne prije deset godina. Pokažite malo poštovanja prema tome. Previše stvari pričate i morate nekad o tome povesti računa i preuzeti odgovornosti. Recite meni u lice sve što imate, a ne iza mojih leđa - rekao je Zidane.

Rekao je Zidane na taj način da ne misli otići s klupe, da traži poštovanje prema igračima i svom stožeru, ali i navijestio da će se određene promjene, kakve god, dogoditi na kraju ove sezone.

- Obećajem vam da ćemo se boriti za trofeje, da nećemo odsutati do samog kraja. Mi smo momčad koja je uvijek tako postupala - rekao je.

Linker
05. svibanj 2024 02:03