Jose Breton/nurphoto/shutterstoc/shutterstock Editorial/profimedia
KIŠA GOLOVA

Villarreal u desetoj minuti sučeve nadoknade stigao do pobjede u utakmici s čak sedam golova

Villarreal nakon nepotpunog trećeg kola vodi sa sedam bodova, bod više od Barcelone i Celte
Piše: HinaObjavljeno: 26. kolovoz 2024. 23:45

U prvom susretu 3. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal je pobijedio Celtu Vigo sa 4-3.

Bio je to sjajan susret u kojem su gosti vodili 1-0 i 2-1, domaćin imao 3-2, Celta izjednačila, da bi Villarreal stigao do pobjede u desetoj minuti nadoknade.

Celta, koja je u prva dva kola upisala dvije pobjede, je povela u 12. minuti golom Borje Iglesiasa. Izjednačio je Sergi Cardona u 26. minuti, no pet minuta kasnije Oscar Mingueza dovodi Celtu u novu prednost.

Thiemo Barry je izjednačio u 60. minuti, a četiri minute kasnije je Jailson autogolom doveo "Žutu podmornicu" do prednosti. U 80. minuti je Carl Starfelt izjednačio na 3-3.

Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, domaćin je izborio kazneni udarac. Dani Parejo je pucao, Ivan Villar obranio, no Parejo je odbijanac pospremio u mrežu za pobjedu.

Villarreal nakon nepotpunog trećeg kola vodi sa sedam bodova, bod više od Barcelone i Celte.

U utorak se sastaju Mallorca - Sevilla, te Rayo Vallecano - Barcelona. U srijedu će snage odmjeriti Athletic Bilbao - Valencia, Real Valladolid - Leganes, Real Sociedad - Alaves, te Atletico Madrid - Espanyol, dok će u četvrtak igrati Girona - Osasuna, te Las Palmas - Real Madrid.

Susret između Real Betisa i Getafea je odgođen.

Linker
05. rujan 2024 11:00