Luka Modrić

 Sports Press Photo/Ddp Usa/Profimedia
LEGENDA NEMA DVOJBE

‘Volio bih Modrića vidjeti u Realu i 2024. godine. Nismo razgovarali o tome, ali siguran sam da želi ostati‘

Predrag Mijatović se nada kako će hrvatski kapetan i dalje nositi dres Kraljevskog kluba
Piše: Vito TomasObjavljeno: 29. prosinac 2023. 12:46

Luka Modrić po svemu sudeći igra posljednju sezonu u dresu Real Madrida. Kapetan hrvatske reprezentacije ove sezone pokazuje da još može igrati na visokoj razini, no sve je više u nemilosti trenera Carla Ancelottija. Dobiva sve manje i manje minuta te većinom ulazi s klupe. Teško je to i nazvati nemilošću trenera Kraljeva jer je evidentno da je u tijeku proces tranzicije na mlade igrača te Hrvat tu polako ispada iz konkurencije.

Ipak, drugačiji pogled na cijelu situaciju i zanimljivu informaciju istakao je Predrag Mijatović, nekadašnji napadač i sportski direktor Madriđana.

- Osobno bih volio vidjeti Modrića u Realu i 2024. godine, bez obzira na njegovu dob i komentare koji bi možda uslijedili. Nismo razgovarali o tome, ali siguran sam da bi on htio ostati. Njegov je cilj braniti boje Reala. Luka je i ove godine pokazao da ima još u njemu snage. Imao je impresivnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali ostao je u Realu, iako je znao da je strategija kluba dati priliku mladima da igraju - objasnio je Mijatović za El Larguero.

38-godišnji Modrić u Realu je od 2012. godine, kada je u transferu vrijednom 35 milijuna eura stigao iz Tottenhama. S Kraljevskim klubom osvojio je sve što se osvojiti da, pritom odigravši 508 utakmica u kojima je zabio 38 golova i podijelio 80 asistencija.

Linker
03. svibanj 2024 05:47