JAVIER SORIANO AFP
ODLIČNA FORMA

VRSALJKO ZASLUŽIO POVRATAK IZ SNOVA Vatreni asistirao u derbiju i to mu je prvi namješteni gol u nešto više od godinu dana!

Piše: HinaObjavljeno: 24. veljača 2020. 00:09

Hrvatski branič Šime Vrsaljko bio je asistent za prvi pogodak madridskog Atletica u 3-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Villarreala u posljednjoj utakmici 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Gosti su poveli preciznim udarcem Paca Alcacera s vrha kaznenog prostora u 16. minuti, a na 1-1 Atletico je izjednačio u 40. Vrsaljko je poslao "svijeću" u kazneni prostor gostiju na koju je brže od suparničkog vratara reagirao Correa te poslao loptu u mrežu.

To je Vrsaljku prva asistencija još od 29. 12. 2018. kada je dodao za jedini gol na utakmici i pobjedu Intera kod Empolija u Serie A

U nastavku su tri boda Atleticu osigurali Koke golom glavom u 64. minuti i Joao Felix udarcem nogom u 74.

Villarreal's Spanish defender Alberto Moreno (R) challenges Atletico Madrid's Croatian defender Sime Vrsaljko during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid against Villarreal CF at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on February 23, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
GABRIEL BOUYS AFP

Vrsaljko je igrao do 58. minute.

Atletico se ovom pobjedom probio na treće mjesto ljestvice sa 43 boda, koliko ima i četvrta Sevilla koja je ranije u nedjelju kao gost svladala izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka Getafe. Strijelci za Sevillu bili su Ocampos (43), Fernando (68) i Kounde (75).

Getafe je peti sa 42 boda, dok je Villarreal sedmi sa 38.

Na vrhu je Barcelona sa 55 bodova, dva manje ima drugi Real Madrid.

Atletico Madrid's Croatian defender Sime Vrsaljko (R) celebrates with Atletico Madrid's Montenegrin defender Stefan Savic after winning the UEFA Champions League, round of 16, first leg football match between Club Atletico de Madrid and Liverpool FC at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on February 18, 2020. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
JAVIER SORIANO AFP

Linker
03. svibanj 2024 10:34