Pedri Gonzalez

 PAULO NASCIMENTO Nurphoto Via Afp
TEŽAK UDARAC

Xavi ostao bez ključnog igrača do kraja godine, Bayern i Barca u utorak igraju pred praznim tribinama

Trebao se vratiti sljedeći tjedan, ali kako prenose katalonski mediji, ove godine više neće zaigrati
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. studeni 2021. 19:19

Legendarni Xavi sutra će u 21 sat imati trenersku premijeru na klupi Barcelone u gradskom derbiju protiv Espanyola. Pred Xavijem su velika očekivanja milijuna navijača, ali i još veći problemi.

Danas je doznao da je do kraja ove godine izgubio Pedrija (18), tinejdžera koji je po mnogima najbolji vezni igrač momčadi. Pedri je izvan stroja još od konca rujna, a i prije toga je uspio odigrati samo tri utakmice u sezoni. Njegov povratak bio je najavljen za sljedeći tjedan, ali kako prenose katalonski mediji, neće ga biti još mjesec i pol dana, jer je obnovio ozljedu.

image
JOSEP LAGO Afp

Pedri je u prošloj sezoni igrao u nevjerojatnom ritmu, da bi ljetos bio i na Euru i na Olimpijskim igrama u Tokiju. Mladić je sve to bez problema podnosio, ali bilo je jasno da mu je minutaža pretjerana i da će se to negdje pokazati. Na veliku žalost Barce i Xavija, događa se baš sada kada je jako potreban suigračima, a posebno novom treneru.

Barcelonu sljedeći tjedan čeka i teška utakmica u Ligi prvaka, jer gostuju kod nemilosrdnog Bayerna. Ta će se utakmica u Münchenu odigrati bez prisustva gledatelja, zbog toga što je pandemija u Bavarskoj ponovno iznimno snažna...

Linker
12. svibanj 2024 08:01