Xavi

 JOSEP LAGO Afp
BARCA SE MUČI

Xavi pun kritika nakon okršaja na Camp Nouu: ‘Pa prije tri tjedna smo letjeli...‘

‘Moramo se poboljšati i moramo biti vrlo samokritični‘, poručio je nakon utakmice trener Barcelone
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2022. 06:40

Nogometaši Barcelone u nedjelju su upisali već sedmu pobjedu u ovoj sezoni La Lige. Igrači katalonskog diva još uvijek su neporaženi te nakon osam odigranih kola imaju ukupno 22 boda.

Barca nije odigrala veliku utakmicu, na Camp Nouu je s minimalnih 1-0 svladala Celtu i tako ostala na vrhu izjednačena s velikim rivalom Real Madridom. Pogodak odluke protiv Celte, koja je 11. na ljestvici, postigao je Pedri u 17. minuti.

Unatoč tome što je u džep pospremio tri nova boda, Xavi nije bio zadovoljan te je nakon utakmice jasno dao do znanja da je zabrinut zbog izvedbe svoje momčadi. Nije ni čudno, jer ipak Barcu ovoga tjedna čekaju dva velika ispita. Prvo im na Camp Nou u srijedu u sklopu 4. kola Lige prvaka stiže milanski Inter, a onda se još u nedjelju igra El Clasico u Madridu.

"Moramo se poboljšati i moramo biti vrlo samokritični. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, prestali smo vršiti pritisak. Psihološki smo pali i završili s dvije ili tri čiste šanse protiv nas", izjavio je Xavi nakon utakmice pa dodao:

"Nije nam bilo ugodno, ali i takvi moramo igrati ovakve utakmice. El Clasico? Sada se pripremam za Inter. El Clasico je nepredvidiv. Prošle godine je završilo 0:4. Prije tri tjedna smo letjeli, a sada to ni slučaj", zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 03:46