PABLO MORANO/XINHUA NEWS/PROFIMEDIA Pablo Morano/Xinhua News/Profimedia
BRAVO MAESTRO

Zato i je jedan od najvećih! Predivna gesta Modrića nakon nove pobjede Reala, ovo je poruka o kojoj svi pričaju

Hat-trick asistencija nitko u La Ligi, osim Luke Modrića, nije upisao ove sezone
Piše: Toni RoićObjavljeno: 13. svibanj 2022. 06:26

Iako je već osigurao naslov prvaka, madridski Real je odlučio nagaziti na gas protiv posljednjeplasiranog Levantea, trener Carlo Ancelotti poslao je na teren najjači sastav, a prvo poluvrijeme obilježio je fantastični Luka Modrić, koji je asistirao kod tri od četiri gola Reala, koliko ih je postigao do odmora. Završilo je 6:0 u okviru 36. kola.

Počelo je u 13. minuti kada Modrić dodavanjem sa svoje polovice terena gura u šansu Mendyja, koji pogađa za vodstvo, nastavilo se dodavanjem s desne strane kada u 34. minuti za 3:0 pogađa Rodrygo, da bi u zadnjom minuti poluvremena Modrić uposlio Viniciusa Juniora, koji pogađa za 4:0. Hat-trick asistencija nitko u La Ligi, osim sada Modrića, nije upisao ove sezone, a ima ih ukupno 12 u prvenstvu, te 13 u svim natjecanjima.

Luka Modrić privukao je pažnju i nakon susreta kada je lijepom gestom dao podršku Levanteu koji se oprašta od La Primere.

- Nikad nije lijepo vidjeti kako momčad ispada. Sretno Levanteu i njegovim navijačima - napisao je Luka Modrić te se na taj način pridružio brojnim iskazima podrške koje je Levante dobio..

Linker
10. travanj 2024 18:17