DEFODI IMAGES
Španjolci tvrde

Zidane je Luki Modriću pronašao novu ulogu koja se Vatrenom vrlo vjerojatno neće nimalo svidjeti

Zidane zna da mora dozirati Luku kako bi iz njega izvukao ono najbolje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2020. 09:23

Ako je suditi prema onome što piše ugledna španjolska Marca, Zinedine Zidane pripremio je potpuno novu ulogu hrvatskom maestru Luki Modriću. Naime, kako piše spomenuti list, novi recept francuskog stručnjaka ne može djelovati bolje, ali se Vatrenom možda to neće svidjeti.

Luka je u posljednje dvije utakmice Real Madrida započeo na klupi te ga je u igru uvodio uglavnom u posljednjih 20-ak minuta što je momčadi dalo dovoljno energije baš kada je trebalo. Taj se potez pokazao ključnim i u utakmici protiv Barcelone na Nou Campu i u Ligi prvaka. Protiv Barcelone je odradio sve što je Zidane tražio od njega i još se stigao upisati na ljestvicu strijelaca.

image
ALEX CAPARROS

Iako su ga svi očekivali protiv Mönchengladbacha od prve minute Zidane ga je ponovno odlučio ostaviti na klupi. Protiv njemačkog je sastava Francuz iskoristio gotovo isti recept kao i protiv Barcelone, ponovno je Hrvat ušao u igru kako bi spasio stvar. Španjolci tvrde kako su Modrićevih posljednjih 20 minuta u posljednje dvije utakmice bile ključne za Real Madrid.

image
LLUIS GENE

Luka se odlično snašao u novoj ulozi koju mu je namijenio Zidane iako mu vjerojatno nije sjelo to što nije započeo utakmice. Zidane zna da mora dozirati Luku kako bi iz njega izvukao ono najbolje. Iako, Španjolci vjeruju kako će Luka napraviti sve da se vrati u udarnih 11 kraljevskog kluba. Iako je na zadnje dvije utakmice bio rezerva, sasvim je jasno da je i dalje odlučujući igrač Reala.

Linker
26. travanj 2024 02:46