REUTERS
VEĆINA IGRAČA OSTAJE U MADRIDU

ZIDANE RAZOČARAO NAVIJAČE KOMENTARIMA O POJAČANJIMA Evo kako je legendarni trener opisao rekonstrukciju Reala: 'Nikad nisam rekao da ćemo ga dovesti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2019. 14:34

Pred madridskim Realom još su tri utakmice do kraja razočaravajuće sezone. Momčad Zinedinea Zidanea sutra na Santiago Bernabeu dočekuje Villarreal, ali na novinarskoj konferenciji održanoj uoči utakmice francuski trener uglavnom je govorio o onome što Real čeka na ljeto…

- Ovoga ljeta bit će promjena u momčadi, ali većina ovih igrača ostat će u Madridu. Neki se vraćaju i s posudbi. Navijači će opet biti tu, kao i dosta igrača koje sada gledaju. Morat ćemo se držati skupa, rekao je Zidane.

U posljednje vrijeme dosta se piše o tome kako će jedan od igrača koji će na ljeto doći u Madrid biti Paul Pogba.

- Rekao sam da je Pogba odličan igrač, ali isto to mogu reći i za neke druge igrače. Poznajem ga, ali ništa više od toga ne znam. Jako je dobar, ali on igra za Manchester United. Nikada nisam rekao da ćemo sigurno dovesti njega, dodao je.

Zidane je novinarima rekao i kako se čuo s Ikerom Casillasom koji se u Portu oporavlja od srčanog udara.

- Jučer smo se dopisivali. Osjeća se bolje, sada se treba odmoriti i oporaviti. Na temelju poruka stekao sam dojam da je dobro raspoložen, rekao je Zidane koji je dodao i da će nakon dva mjesec izbivanja zbog ozljeda za sutrašnju utakmicu konkurirati Vinicius Junior.

Linker
03. svibanj 2024 15:27