GLYN KIRK Afp
OMILJEN U MADRIDU

Zidanea na klupi Reala nasljeđuje još veća klupska legenda!? Već sad radi sjajan posao, svi ga obožavaju

Premda mnogi zazivaju Löwa i kalkuliraju s Allegrijem, legendu bi trebala zamijeniti druga legenda
Piše: T. Juranović/JLObjavljeno: 06. svibanj 2021. 17:27

U slaganju mozaika nekog novog Reala postoji i veliko pitanje trenera. Zidaneu ugovor istječe u ljeto 2022., ali mnogi se okolo madridskog kluba pitaju je li na kraju ove sezone pravo vrijeme za novi i ovaj put definitivni rastanak. Manjkavost taktičkog genija, što Zizoua prati cijelu trenersku karijeru, u kontrastu fantastičnog "man-managementa", na vidjelo je došla i u utakmici protiv Chelseaja kad francuski trener nije uspio preokrenuti ritam i smjer utakmice.

Štoviše, činilo se da se svakom novom zamjenom sve više koprca u plavom, živom blatu koje ga je na kraju progutalo. Upravo se stoga danas aktualiziralo pitanje budućnosti i koga ona nosi. Premda mnogi zazivaju Joachima Löwa i kalkuliraju s Maxom Allegrijem, dojam je da bi legendu na klupi trebala zamijeniti - druga legenda.

image
Raul Gonzales
GIUSEPPE CACACE Afp

Da, Raul Gonzales Blanco, jedan od velikana "blancosa", stoji u prvi redu. I razlog je, zapravo, vrlo prozaičan: velika Realova sedmica, naime, radi odličan posao u Castilli, Realovoj B momčadi, lagano promovira nadarene klince u prvu momčad, poput zanimljivog i talentiranog Arribasa, a ujedno uživa odličan status u klupskim strukturama koje, pak, naravno, živo osluškuju bilo navijačkog puka.

Linker
23. travanj 2024 14:38