OSCAR DEL POZO Afp
TKO ĆE NA UŽARENU KLUPU?

Zidaneov odlazak iz Reala potaknuo je lavinu, navijači žele drastične promjene, a evo koga bi za trenera

Talijanski mediji tvrde kako je Antonio Conte najveći favorit za mjesto trenera u Real Madridu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 28. svibanj 2021. 08:17

Prije njega to je bio Max Allegri, ali on je ipak izabrao povratak u Juventus. Sky Sport Italia tvrdi da akcije Contea stoje bolje nego Mauricija Pochettina, ali i Raula kojeg zazivaju navijači.

Španjolski mediji pak i dalje favoriziraju dolazak Mauricija Pochettina, iako je iza njega loša sezona u PSG-u. Također, propadne li Conteu posao u Madridu, lako bi se moglo dogoditi da krene prema Parizu, koji bi u slučaju Pochettinovog odlaska morao potražiti novog trenera.

A Zidaneov odlazak iz Madrida potaknuo je pravu lavinu reakcija, poglavito Realovih navijača. Oni sada u velikoj većini očekuju da će Zidaneov odlazak biti tek prvi korak u drastičnoj promijeni krvne slike svlačionice. Zanimljivo je da Zidanea čak 67 posto od 100.000 anketiranih na stranici Marce svejedno vidi kao najboljeg trenera u povijesti Real Madrida.

Isti ti navijači kao njegovog nasljednika vide dva kandidata. Mauricio Pochettino dobio je 37 posto glasova, a legendarni Raul 36 posto. Contea pak želi tek 13 posto navijača.

Većina navijača (63%) vjeruju da Zidaneov odlazak neće poremetiti dugo najavljivani dolazak Kyliana Mbappéa, koji je navodno jako vezan sa Zidaneom. Mbappé bi trebao biti predvodnik tog novog Real Madrida...

Linker
26. travanj 2024 09:47