CESAR MANSO / AFP
ZANIMLJIVA PRESICA

ZINEDINE ZIDANE IZREŠETAN PITANJIMA O BALEU I POTEZU KOJI JE NAVUKAO BIJES NAVIJAČA Slavni trener Reala: 'Rješenje za problem s Garethom? Nema ga'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2020. 14:49

Na press konferenciji uoči nedjeljnog gostovanja Real Madrida kod Osasune u 23. kolu španjolskog prvenstva trener 'Kraljeva' Zinedine Zidane najviše je pitanja dobio o - Garethu Baleu.

Naime, Bale je u četvrtfinalu Kupa kralja svojim potezom navukao bijes navijača zbog napuštanja Santiago Bernabeua dok je utakmica još trajala. Velška zvijezda viđena je kako 'bježi' sa stadiona u 82. minuti, a njegovi suigrači su na kraju izgubili sa 4:3 i ispali iz natjecanja.

"Bale? On je s nama i računam na njega, kao i na sve druge igrače. Je li pokazao nepoštovanje? Nije. On je naš igrač i ono što se događa u svlačionici tamo i ostaje", rekao je Zidane upitan za Balea, pa nastavio:

"Mi razgovaramo, ali ja vam to ne govorim. Na njega računam i znam što nam može dati. Igrači koji nisu 100% spremni ne mogu igrati."

Upitan je Zidane i koje je rješenje za problem s Baleom?

"Nema rješenja jer ne postoji problem", dodao je trener Reala, čija će se momčad protiv Osasune pokušati vratiti na pobjednički kolosijek i zadržati 3 boda prednosti ispred drugoplasirane Barcelone.

Linker
27. travanj 2024 12:12