GLYN KIRK Afp
GLASNO JE ODJEKNULO

Zinedine Zidane napušta klupu Reala, a vijest je saopćio igračima uoči utakmica odluke!? Ovo su razlozi

Zinedine Zidane trebao bi napustiti klupu Reala na kraju sezone, a novost je već saopćio igračima
Piše: SNObjavljeno: 16. svibanj 2021. 08:11

To je vijest koja kruži naveliko u španjolskim, ali i svjetskim medijima, a navodno je slavni Francuz igračima svoju odluku saopćio još prošle nedjelje nakon remija protiv Seville.

Dva kola prije kraja sezone Real ima šanse za osvajanje naslova španjolskog prvaka i zaostaje dva boda za gradskim rivalom Atleticom, a Zidane će navodno napustiti klupu 'Los Blancosa' po drugi put bez obzira osvojili li titulu ili ne.

Navodno Zidane već neko vrijeme osjeća da nema potporu predsjednika Florentina Pereza, iako uživa potpunu podršku svlačionice. Ostali faktori koji su navodno utjecali na njegovu odluku su fizička i mentalna iscrpljenost, navodni Goal.com.

image
JORGE GUERRERO Afp

U slučaju odlaska bilo bi to drugi put da Zidane napušta klupu Reala, a prvi ju je put napustio na ljeto 2018. godine, nakon trećeg uzastopnog trijumfa u Ligi prvaka.

Vijesti oko Zidaneovog odlaska zacijelo će alarmirati njegov bivši klub Juventus, kao i Francususki nogometni savez koji bi ga volio vidjeti na poziciji nacionalnog izbornika. Što se Reala tiče, kao prvi favoriti za njegovog nasljednika slove Massimiliano Allegri i Raul.

Linker
16. travanj 2024 22:34