Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
SENATOR U SVLAČIONICI

ZNAJU DOBRO REALOVI KLINCI O ČEMU PRIČA HRVATSKI MAESTRO Mladi na strani Modrića: 'On je igrač s velikim iskustvom i u pravu oko svega što je rekao'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 11. siječanj 2019. 15:43

Mladi desni bek Real Madrida, Alvaro Odriozola (23), složio se s ocjenom Luke Modrića kako europskom prvaku nedostaje više preciznosti pred golom, jedinstva na terenu i koncentracije u cilju izlaska iz rezultatske krize. Premda je pobijedio sa 3:0 Leganes u prvoj utakmicu osmine finala Kupa Real Madrid je izgledao neuvjerljivo posebno u prvom poluvremenu, kada su gosti imali izglednije prilike za zabiti gol.

- Luka je igrač s velikim iskustvom, on zna o čemu govori, i potpuno je u pravu oko svega što je rekao. Iz samokritičnosti izlaze zaključci, a zaljučak ovdje je da moramo raditi, jer kvalitetu nesumnjivo imamo - izjavio je Odriozola nakon utakmice.

Modrić, koji je s Leganesom ostao na klupi, je nakon iznenađujućeg prvenstvenog poraza 0:2 od Real Sociedada izjavio kako Real Madridu nedostaje preciznosti u pred golom, jedinstva na terenu i koncentracije.

MADRID, SPAIN - JANUARY 06: Luka Modric (L) of Real Madrid CF and his teammate Karim Benzema (R) reacts as Real Sociedad de Futbol players celebrate their second goal during the La Liga match between Real Madrid CF and Real Sociedad de Futbol at Estadio Santiago Bernabeu on January 06, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Dva dana kasnije trener Santiago Solari odbacio je ocjenu kako im nedostaje jedinstva, no složio se da im fali preciznosti i koncentracije. Nakon pobjede nad Leganesom nastojao je s konferencije za medije poslati svoju uobičajenu poruku kako vlada idila u Kraljevskom klubu.

Linker
18. travanj 2024 23:13