Jordi Alba kaže kako bi Luku Modrića rado vidio u Barcinom dresu

 SPAIN DPPI Dppi Via Afp
POHVALIO RIVALA

Zvijezda Barcelone nije skrivala oduševljenje Hrvatom: ‘Luku Modrića obožavam, njega bih doveo iz Reala‘

Jordi Alba je postao kapetan Španjolske, a u intervjuu koji je dao je pohvalio hrvatskog kapetana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. ožujak 2022. 18:55

Barcelona je u zadnjem El Clasicu prije nekoliko dana na Santiago Bernabeu totalno uništila Real Madrid. Katalonci su slavili s visokih 4:0 i zadovoljni mogu ići na okupljanje svojih reprezentacija.

Posebno sretan može biti Jordi Alba koji je dan nakon El Clasica proslavio 33. rođendan, a onda i postao kapetan španjolske nogometne reprezentacije koju će kao kapetan voditi na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem ove godine. Debi s kapetanskom trakom imat će u prijateljskim susretima protiv Albanije i Islanda.

Alba, koji je do sada za reprezentaciju odigrao 80 utakmica i dao devet golova, je povodom preuzimanja kapetanske trake dao veliki intervju za radijsku emisliju El Larguero na programu SER. Od svega što je govorio nama je posebno zanimljiv dio u kojem je pohvalio Luku Modrića. Alba nije skrivao oduševljenje kapetanom Vatrenih.

"Koga bih doveo iz Real Madrida? Imaju oni jako puno dobrih igrača, ali kad bih mogao dovesti nekoga iz Reala, onda bi to bio Luka Modrić. Obožavam ga!", jasno je poručio Abla.

Linker
08. svibanj 2024 01:28