Real Madrid's new Croatian football midfielder Luka Modric gives a press conference on August 27, 2012 during his official presentation at the Bernabeu stadium in Madrid. AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET (Photo by DOMINIQUE FAGET/AFP)

 DOMINIQUE FAGET Afp
TATA LUKA

Zvijezda otkrila malu tajnu Realove svlačionice: ‘Modrić mi je rekao - mogu ti biti otac! On je najbolji...‘

‘Prekrasno je imati ovakav odnos s njim, i to u Realu. Oduvijek sam sanjao igrati za Real...‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. siječanj 2022. 09:07

Nedavno su mediji otkrili kako Brazilac Rodrygo hrvatskog kapetana Luku Modrića naziva ocem. U razgovoru za brazilski TNT otkrio je i zašto 36-ogodišnjeg Modrića titulira s toliko respekta.

- Modrić mi je rekao da ga moram poštivati, jer je dovoljno star da mi može biti otac. Od tog trenutka me počeo zvati 'sine', a ja njega 'oče' - kazao je 21-ogodišnji Rodrygo i dodao:

image

Rodrygo

FAYEZ NURELDINE Afp

- Užitak je igrati s Modrićem, on je definitivno najbolji nogometaš s kojim sam bio u momčadi, ali i najbolji nogometaš kojeg sam gledao. Prekrasno je imati ovakav odnos s njim, i to u Realu. Oduvijek sam sanjao igrati za Real i ne razmišljam o drugim klubovima. Nadam se da ću dugo ostati u Madridu, jer veliki je užitak pored Modrića igrati i sa klasama poput Benzeme i Viniciusa, a nadam se da će nam se pridružiti i Mbappe - poručio je brzonogi Brazilac.

Na pitanje "da možete uzeti samnmo jednu titulu koja bi to bila", Rodrygo se bez oklijevanja opredijelio za nacionalnu vrstu.

- Da mogu birati, uzeo bih naslov svjetskog prvaka sa Brazilom u Kataru!

Linker
27. travanj 2024 06:46