Casemiro je za ESPN govorio koliko mu znače Luka Modrić i Toni Kroos

 JOSEP LAGO Afp
ISKRENI CASEMIRO

Zvijezda Real Madrida iskreno rekla što misli o Luki Modriću i Toniju Kroosu, a njegove riječi govore sve

Brazilski nogometaš je u razgovoru za ESPN progovorio o svojim sugiračima u Madridu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2021. 15:06

Zvijezda Real Madrida Brazilac Casemiro je dao intervju za ESPN. U tom je razgovoru jedan od ponajboljih defenzivnih veznih na svijetu progovorio o svojim suigračima iz Real Madrida u kojem je od 2013. godine. Casemiro nije skrivao svoje oduševljenje Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom.

"Privilegiran sam jer igram toliko godina za najveći klub na svijetu. Pomalo mi nestvarno izgleda to sve što sam uspio. Igrati uz Modrića i Kroosa je privilegija. Cijenim to što sam dugo igrao s njima. Jednoga dana ću unucima moći reći da sam igrao s dva tako izuzetna igrača, dvije nogometne ikone", kaže 29-godišnjak pa nastavlja:

"Čast mi je da me se smatra jednim od najboljih. Na mojoj poziciji su i Kante, Jorginho, Busquets, Fabinho..., svi redom fenomenalni nogometaši. Sretan sam što sam u istoj rečenici s njima."

Modrić, Kroos i Casemiro su zajedno osvojili četiri Lige prvaka, dvije španjolske lige, dva španjolska Superkupa i tri Svjetska klupska prvenstva. Ove sezone nisu puno igrali zajedno. Prvi puta su od prve minute skupa bili protiv Šahtara prije otprilike dva tjedna, a tada ih je nahvalio trener Carlo Ancelotti.

"Modrić, Kroos i Casemiro su osvojili sve što se može osvojiti, a i dalje su gladni trofeja! Mogu im se samo nakloniti i zapljeskati im", poručio je slavni Talijan.

Linker
23. travanj 2024 15:19