PETER POWELL
NEMA KRAJA PROBLEMIMA

Zvijezda Reala još dva mjeseca izvan terena: Platili su ga kao suho zlato za hod po ambulantama

Eden Hazard će propustiti sve dvoboje Reala do puta na novu reprezentativnu stanku u studenom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2020. 08:25

I dalje je ozlijeđen. Još uvijek Eden Hazard neće moći zaigrati za Real Madrid, i tako će biti barem do povratka s reprezentativne stanke u studenom. Objavila je to Marca u utorak, pozivajući se pritom na dobro obavještene i upućene izvore bliske kraljevskom klubu. S obzirom na to da je zadnju utakmicu odigrao protiv Manchester Cityja, u uzvratu osmine finala Lige prvaka, proći će i više od četiri mjeseca od posljednje utakmice Belgijanca za sastav sa Santiago Bernabeu stadiona.

Pred utakmicu protiv Valladolida Hazard je bio na popisu odabranih, ali se požalio na ozljedu desne noge. Isprva se činilo da to neće predstavljati velik problem, ali stvari su se kasnije jako zakomplicirale pa ga se u momčadi ne treba očekivati barem do kraja studenog.

- Nije ovo onako kako smo mislili da će biti. Veliki su to problemi, kako za njega, tako i za cijeli klub pred jako važne utakmice - rekao je trener Reala, Zinedine Zidane na press-konferenciji uoči sutrašnje utakmice protiv Šahtara u Ligi prvaka.

Hazard je po preliminarnim procjenama trebao biti spreman za subotnji "El Clasico" u Barceloni, ali sada je izvjesno da će propustiti i sve tri europske utakmice Reala do sljedeće reprezentativne stanke. Podsjetimo, igrač je to kojeg je Real u ljeto 2019. godine iz londonskog Chelseaja doveo za 120 milijuna eura.

Linker
19. svibanj 2024 12:37