Dani Carvajal, Thibaut Courtois, Arda Guler

 Aa/abaca/abaca Press/profimedia
KRAJ SEZONE?

Zvijezda Reala napokon se oporavila, a onda nova drama! U suzama napustio trening, stigle najgore vijesti

Courtois je još u prosincu potvrdio da neće nastupati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj ovog ljeta
Piše: SNObjavljeno: 19. ožujak 2024. 19:05

Belgijac Thibaut Courtois doživio je novi veliki udarac za svoju karijeru. Nakon što je uplakan napustio trening Real Madrida liječnici su potvrdili ono čega su se svi pribojavali - puknuće unutarnjeg meniskusa desnog koljena zbog čega će, po svemu sudeći, propustiti ostatak sezone.

Courtois je podsjetimo već ranije bio van terena zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena koju je pretrpio neposredno prije početka sezone zbog čega je Real Madrid iz redova Chelsea na posudbu doveo Kepa Arrizabalaga. Prve prognoze bile su da će Belgijac propustiti cijelu sezonu, ali prošlog tjedna počeo je trenirati s ostatkom momčadi. Čak je i Carlo Ancelotti u petak izjavio kako bi se Courtois u početni sastav mogao vratiti protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka.

Sva ta očekivanja sad padaju u vodu, a ako je vjerovati španjolskim medijima nije isključena ni mogućnost operacije. Na istom koljenu Courtois je već operirao meniskus 2015. godine.

Belgijac je još u prosincu potvrdio da neće nastupati na Europskom prvenstvu ovog ljeta. Njegova zamjena bit će golman Nottingham Foresta Matz Sels.

Linker
17. travanj 2024 10:18