Federico Valverde, Marco Asensio i  Eder Militao

 CESAR MANSO Afp
BLIŽI SE RASTANAK

Zvijezda Reala napušta klub, u redu već stoji ‘pola Europe‘, a javili su se i iz Barcelone: ‘Želimo ga!‘

U Realu je u posljednje vrijeme opet pao u drugi plan i sve češće razmišlja o odlasku
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. ožujak 2023. 19:37

Marco Asensio nije zadovoljan svojim statusom u Real Madridu. Na kraju sezone istječe mu ugovor, a s obzirom na to da njegova frustracija raste, navodno je čak otvoren i za opciju prijelaza u redove najvećeg Realovog rivala, Barcelone.

Katalonski Sport izvještava, naime, kako je 27-godišnji krilni napadač od ranije na radaru Milana i Arsenala koji bi ga sljedeće sezone rado vidjeli u svojim redovima.

Interes je pokazala i Barcelona, a Sport piše da je Asensio voljan saslušati i eventualnu ponudu s Camp Noua.

- Žele ga dovesti, a suradnja će biti moguća - piše katalonski list.

U Realu je u posljednje vrijeme opet pao u drugi plan, a u nedjeljnoj utakmici s Betisom u Sevilli (0:0) nije ušao u igru iako se dulje vrijeme zagrijavao.

Sport tvrdi kako je Asensio zbog toga ‘jako ljut‘ na Ancelottija i cijeli klub. Povremeni španjolski reprezentativac već sad može započeti pregovore s potencijalnim novim poslodavcima, no Barcelona zasad još nije poslala službenu ponudu na adresu njegovih zastupnika...


POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Leko je kiksao s uvrštavanjem tog igrača u prvu momčad, a ovo što Awaziem radi nikad nisam vidio". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao greške koje je Hajdukova obrana radila na utakmici protiv Lokomotive. Zbog čega su Lokosi održali nogometnu lekciju Splićanima? Kako je Perković osvojio bod u debiju na klupi Osijeka? Može li Rijeka do Europe? Kako objasniti potez Ante Ercega? Odgovore na ta i druga pitanja pronađite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
02. svibanj 2024 11:11