PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
GUŽVA U SVLAČIONICI?

Zvijezda Reala o dolasku Mbappea: ‘To bi mogao biti problem. Tu nas ima puno, Vinicius, Bellingham, ja...‘

Brazilac je u utakmici protiv kluba iz Baskije bio uvjerljivo najbolji igrač svoje momčadi
Piše: SNObjavljeno: 01. travanj 2024. 14:36

Priča o dolasku Kyliana Mbappea u Real Madrid jedna je od najdugovječnijih transfer saga u posljednjih nekoliko godina. Prema pisanju francuskih i španjolskih medija, ta bi saga ovoga ljeta trebala doći kraju te će sjajni Francuz kao slobodan igrač doći u Madrid.

O njegovom dolasku je nakon 2:0 pobjede Reala nad Athletic Bilbaom upitan i Rodrygo. Brazilac je u utakmici protiv kluba iz Baskije bio uvjerljivo najbolji igrač svoje momčadi koju je s dva gola odveo do pobjede s kojom su ponovno na osam bodova prednosti ispred Barcelone.

- Ne znam još dolazi li Mbappe. Svi kažu da je to jako blizu i ja im vjerujem. To bi mogao biti problem. Tu nas ima puno: Vinicius, Bellingham, ja i neće biti lako to posložiti. No, to je dobar problem za imati pa sam miran. Vjerujem u sebe.

Nakon što se pojavila vijest o dolasku Mbappea ovog ljeta, većina medija je pretpostavila da će Rodrygo u tom slučaju morati napustiti klub. Ipak, mladi Realovac je u sjajnoj formi ove sezone i sigurno ga žele zadržati na Santiago Bernabeuu.

Linker
29. travanj 2024 22:28