Alex Caparros/Getty Images
PRENOSE ENGLEZI

PRINC SLAŽE ČUDESNU MOMČAD ZA NAPAD NA TITULU! NEWCASTLE USKORO KREĆE PO BARCELONINE ZVIJEZDE Za sjajni dvojac spremni iskrcati čak 240 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2020. 13:24

Newcastle će uskoro dobiti novog vlasnika, najmoćnijeg čovjeka u Saudijskoj Arabiji, Mohammeda Bin Salmana koji ima plan uložiti veliki novac i tako vratiti klub u Premiership, ali i borbu za naslov prvaka.

U jednom se trenutku spominjalo ime Maxa Allegrija kao novog trenera, ali i 400 milijuna eura koliko je spreman za prvu ruku uložiti u osnaživanje momčadi.

Engleski mediji ističu kako su već poznate prve dvije želje princa, a to su Coutinho i Antoine Griezmann. Nije novo kako Barcelona želi u svoje redove vratiti Neymara, a prodajom spomenutog dvojca mogli bi stići do neophodog novca za realizaciju transfera.

Barcelona's French forward Antoine Griezmann walks on the pitch during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
GABRIEL BOUYS AFP

Newcastleov novi vlasnik navodno je spreman platiti čak 240 milijuna eura za ova Coutinha i Griezmanna, te se ovi transferi itekako čine ostvarivim.

Linker
26. travanj 2024 07:57