Drago Sopta/CROPIX
MODRI U PROBLEMIMA

Problemi za Antu Čačića: Domagoj Vida ozlijedio gležanj i upitan je za utakmicu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. studeni 2012. 09:40

Kiša i vjetar dočekali su dinamovce na stadionu Dragao u Portu. Modri su odradili posljednji trening prije još jedne velike utakmice. Znali su i prije kamo dolaze, ali tek kad su ugledali stadion i, općenito, nogometno ozračje u Portu, shvatili su koliko je Porto veliki klub.

- Radujemo se što ćemo igrati takvu utakmicu, na ovom prekrasnom stadionu. Porto je godinama jedna od najboljih momčadi u Europi, u vrhu i zato je lijepo što imamo prilike igrati protiv njega. Ali, došli smo i pokušati iznenaditi, napraviti neki rezultat ako je moguće - rekao je Joe Šimunić, označivši bez razmišljanja glavnu opasnost za Kelavu.

- Jackson Martinez! Dosta je opasnih igrača u Portu, ali on je najopasniji.

Trener Ante Čačić još je jednom ponovio da 'Porto je favorit, ali mi ćemo pokušati nešto napraviti’.

- Ako uspijemo izbjeći pogreške i zadržimo koncentraciju, probat ćemo Porto iznenaditi polukontrama i kontrama. Iako se radi o snažnoj momčadi, najboljoj u našoj skupini, mi smo u prvoj utakmici u Maksimiru moždda bili i najbliži tom bodu, trebalo nam je samo malo sreće i nešto odlučnosti u završnici, pa se nadamo da tu igru možemo ponoviti ovdje i možda nešto ugrabiti - rekao je Ante Čačić.

A sa zadnjeg treninga koji je bio izrazito jak ipak i jedna loša vijest. Domagoj Vida u jednom je duelu ozlijedio skočni zglob, nastavio je trenirati, ali gležanj ga boli i pitanje je u kakvom će stanju biti danas. Naravno, svi vjeruju da će Vida, koji je rađen od 'čvrstog materijala’ stisnuti zube i zaigrati, ali to sinoć nitko nije mogao i potvrditi. Što se tiče Alena Halilovića, njegov nastup otpočetka svakako je i dalje moguća opcija, premda ne i jedina.

Linker
25. rujan 2024 09:28