REUTERS/Darren Staples / REUTERS
ŠPANJOLCI PRENOSE

PROCURILA TAJNA Pogba uopće ne želi povratak na Old Trafford, sanja samo o jednoj stvari

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2016. 21:26

Paul Pogba vraća se u Manchester United! Tako je većina naslovnica pisala o transferu francuskog nogometaša, ali izgleda kako ovdje ima puno više nego što se mislilo na prvu. Francuz se trenutačno nalazi na odmoru u SAD-u, a istaknuo je kako je Juventus njegova druga obitelj. Ipak, također je rekao da bi razmislio o transferu ukoliko ga pozove Jose Mourinho.

S druge strane španjolski 'As' tvrdi kako je to sve samo krinka i kako se Pogba zapravo nada pozivu iz Madrida. Kraljevski klub je navodno silno zainteresiran za njegove usluge, a navodno su i zbog toga prepustili Kantea Chelseaju.

Ova trakavica oko odlaska Pogbe iz Juventusa traje već mjesecima, a glavni razlog je taj što Real nema toliki novac, točnije 120 milijuna eura, koliko 'Stara dama' traži za Francuza.

U Madridu su prisiljeni prodavati da bi mogli dovesti nove igrače, a prvi na transfer listi je Kolumbijac James Rodriguez koji bi mogao znatno popraviti financijsko stanje Reala.

Talijanski mediji bliski 'Staroj dami' tvrde ukoliko ne stigne konkretna ponuda iz Madrida, Pogba će vrlo vjerojatno ostati u Torinu i zanemariti poziv Josea Mourinha.

Linker
04. svibanj 2024 01:56