Screenshot / Instagram
U PETAK SLUŽBENA POTVRDA

PROCURILO U MEDIJE! ČINI SE DA JE DINAMO DOBIO JOŠ JEDNOG REPREZENTATIVCA? Bjeličin čovjek od povjerenja svojim igrama 'kupio' legendarnog izbornika

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. listopad 2018. 09:00

Dinamo, po svemu sudeći, ima novog reprezentativca. Naime, iako Robert Prosinečki tek u petak treba pročitati popis reprezentacije BiH za utakmicu Lige nacija s Austrijom i prijateljsku sa Španjolcima, procurila je informacija da će na tom popisu biti Amer Gojak.

Donedavni mladi BiH reprezentativac svojim je igrama u Dinamu ove jeseni privukao pozornost, Prosinečki bi ga možda zvao i za prošlu akciju, ali je tada još ‘ganjao’ Euro s U-21 reprezentacijom, pa je bio na raspolaganju toj momčadi.

Zagreb, 240718.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Hapoel Beer-Sheva FC.
Na fotografiji: Amer Gojak.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

Inače, Gojaka je prije dvije godine pozvao u A reprezentaciju i Mehmed Baždarević, ali tada nije debitirao protiv Gibraltara i Albanije, a sad bi mogao protiv puno jačih reprezentacija.

Možda prve minute upiše baš protiv Španjolaca u Las Palmasu 18. studenoga, ova utakmica s Austrijom ipak je važna, natjecateljska. Ali, tko zna, možda već i tri dana ranije u Beču Gojak doživi tu čast. Zasad nema informacija hoće li na popisu napokon biti Izet Hajrović, međutim, izglednije je da će on opet morati čekati drugu priliku

Linker
02. svibanj 2024 00:16