REUTERS
OTKRIVAJU ŠPANJOLCI

PROCURILO U MEDIJE: REAL KONTAKTIRAO UBOJITOG NAPADAČA Oduševio Italiju, Ronaldu puše za vratom, a sada stiže kao rješenje za problem prvaka Europe!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2019. 20:42

Španjolski AS kontaktirao je svoje izvore i došao do informacija prema kojima je Real Madrid stupio u kontakt s Krzysztofom Piatekom, poljskim napadačem koji nastupa za talijansku Genou.

Istu vijest javlja i Gianluca Di Marzio, poznati talijanski novinar koji je obično dobro upućen kada se radi o transferima igrača iz Serie A. Prema njegovim informacijama, za Piateka će biti potrebno izdvojiti barem 40 milijuna, a kao konkurenciju Madriđanima ističe Milan koji je također pokazao interes.

Još od ranije je poznato kako usluge ovog sjajnog 23-godišnjaka pokušavaju kupiti i Atletico te Borussia Dortmund, a svi ga oni žele u svoje redove dovesti prije isteka zimskog prijelaznog roka.

Prema navodima Španjolaca, službena ponuda 'Kraljevskog kluba' se još uvijek čeka.

Iako je Genoa namjeravala Piateka zadržati barem do ljeta, isti izvori javljaju da neće praviti nikakve probleme ako im na stol dođe prava ponuda. Iz AS-a pak tvrde da klub iz Serie A za Poljaka traži barem 50 milijuna eura. To je, naime, cijena koju smatraju poštenom za napadača koji je postigao 19 golova u 21 utakmici otkako se preselio u Italiju.

Piatek je, naglasimo, u ovim trenucima drugi strijelac lige s 13 pogodaka, odnosno jednim manje od Cristiana Ronalda.

Iza ove priče skriva se želja Reala da čim prije riješi velike probleme s realizacijom, ali i nedostatkom opcija u napadu koji je postao još dodatno oslabljen nakon što je potvrđeno da je Karim Benzema slomio prst na desnoj ruci za vrijeme nedjeljne ligaške utakmice protiv Real Betisa.

Francuz je sedmi igrač "Kraljevskog kluba" koji je trenutačno izvan stroja zbog ozljede. Realov trener Santiago Solari ne može računati niti na Garetha Balea, Tonija Kroosa, Marca Asensija, Marcosa Llorentea, Thibauta Courtoisa i Mariana Diaza.

Linker
01. svibanj 2024 10:24