JAMES DENS

'Prvenstvo nije gotovo, želimo biti prvi! Naša prednost je što Dinamo igra Ligu prvaka'

Piše: Mario VelićObjavljeno: 30. rujan 2011. 15:26

Ako izuzmemo pokušaje s Maločom, Inohom i sada već bivšim igračem Bijelih Oremušom na desnoj strani obrane, 25-godišnji Brazilac James Dens Maia da Silva, ili kraće James, izborio se za mjesto desnog bočnog Hajduka.

- Osjećam da napredujem, no vjerujem kako mogu pokazati još više, biti bolji i bolji. Istina je da sam jedini pravi desni bočni u ekipi, no nisam nezamjenjiv niti osjećam pritisaka.

Drugo mjesto koje trenutno drži njegova momčad ipak ga ne zadovoljava. Nije Hajduk kao Zagreb čiji je dres prošle sezone nosio.

- Ne, ovo nije dovoljno dobro jer želimo biti prvi. Hajduka uvijek zanima samo prvo mjesto, svjesni smo da nam Dinamo bježi pet bodova, no nije prvenstvo već sada gotovo. Možda nam prednost može biti to što oni igraju u Ligi prvaka, istina je da imaju širok kadar igrača, no mi možemo razmišljati samo o prvenstvu te Kupu. Ja sam uvijek takav, imam velike ciljeve, nadam se da ću Hajduku pomoći da ostvari i ovaj.

Smatra da Bijeli imaju kadar koji se može nositi s Dinamovim, otkad je stigao dobro je upoznao suigrače.

- Mogu najbolje govoriti o mojim kolegama iz posljednje linije, prvog bih istaknuo Subašića koji je jako dobar golman i daje nam sigurnost. Moram spomenuti Limu, iako je mlad igrač, jako dobar start u Hajduku je ostvario.

I on je doživio šok kada je zrakoplovom stigao u snijegom zameteni Prag. Ako se privikao na češku prijestolnicu, kako ne bi na Split u kojemu je do sada, veli, uživao.

- Toplo, jako toplo je bilo, stalno sam išao na more kupati se. Sve je super, hrana naročito, obožavam rižot od škampi, a čevape, to mi najbolje paše nakon utakmice - priznaje James.

Hrvatski priča jako dobro, dovoljno da bi slušao Severinu, Dalmatino i - Halida Bešlića!

- Dvadeset i neka ti je godina... - zapjevao nam je i dokazao znanje.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
19. rujan 2024 20:58