Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
ŽELJA MU SE I OSTVARILA

PRVI IGRAČ OVE ZIME ODLAZI S MAKSIMIRA, DINAMO DOBIO I PONUDU I ULTIMATUM Ako ga želite prodati, javite se u roku 48 sati!

'Zainteresirani smo za Sigalija kojeg bi željeli odmah kupiti. Još jučer smo kontaktirali hrvatski Dinamo i poslali službenu ponudu', rekao je Blanco argentinskim medijima
Piše: sportskeNovosti AdministratorObjavljeno: 04. siječanj 2017. 15:33

Leonardo Sigali nedavno je otvoreno priznao kako bi volio da u Dinamo za njega stigne službena potvrda Racinga, a kako pišu argentinski mediji, želja se braniču 'modrih' i ostvarila.

Predsjednik argentinskog kluba Victor Blanco tamošnjim je medijima priznao da postoji interes kluba te kako je u Maksimir već poslana i službena ponuda za 29-godišnjeg igrača.

Konkretne brojke još nisu poznate, ali špekulira se o dva milijuna eura, a Racing je Dinamu navodno i dao rok od 48 sati da odgovori na ponudu jer bi u slučaju odbijenice Argentinci tražili druga rješenja.

"Zainteresirani smo za Sigalija kojeg bi željeli odmah kupiti. Još jučer smo kontaktirali hrvatski Dinamo i poslali službenu ponudu", rekao je Blanco argentinskim medijima.

Linker
02. svibanj 2024 10:04