Carbonieri
 Tom Dubravec / Hanza Media / CROPIX
RASKINULI UGOVOR

PRVI POTEZ NOVOG SPORTSKOG DIREKTORA HAJDUKA Zadivio na Pohorju, ali Brazilac se nakon samo 630 odigranih minuta oprašta od Poljuda!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 25. svibanj 2018. 18:58

Prvi dan i puni posao, prvi dogovori što ih potpisuje Saša Bjelanović, pa evo i nove informacije: Gustavo Carbonieri više nije igrač Hajduka, prenosi Slobodna Dalmacija.

U Poljudu su sporazumno raskinuli ugovor sa zlosretnim stoperom iz Brazila koji se nije naigrao u bijelom dresu. Nakon što se svidio na ljetnim pripremama na Pohorju, a doveden je iz brazilske treće lige, s niim je potpisan ugovor, međutim brzo su mu minutažu "pojele" ozljede, pa je ukupno skupio 630 minuta u ukupno sedam nastupa za Hajduk.

Split, 200817.
Poljud.
Druga HNL 2017/2018, 01. kolo utakmica HNK Hajduk II - NK Kustosija
Na fotografiji: trener HNK Hajduka II Sinisa Orescanin i Sasa Bjelanovic.
 Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
Saša Bjelanović

Nedavno se u povratku nakon višemjesečne pauze vratio igrajući u Solinu za drugu momčad Hajduka i u prvom koraku takoreći iskrenuo je koljeno i opet seteško ozlijedio. Liječit će se dalje mimo Hajduka, pristao je na sporazumni raskid ugovora, a uvjeti razlaza istini za volju nisu zasad obavljeni.

Tek, u Poljudu su ga skinuli s platnog popisa i sebi otvorili prostor za "salary cup". Carbonieriju su zaželjeli mnogo sreće u nastavku karijere, a i mi ćemo ga pratiti, vidjeti gdje će dobri momak Gustavo uspjeti nastaviti s nogometom...

I koliko mu još treba da se izliječi od "izvrtanja koljena" sa solinskog igrališta pokraj Jadra.

Linker
03. svibanj 2024 06:28