Drago Sopta / Cropix
SADA JE I SLUŽBENO

Prvo pojačanje u Maksimiru: Zvonko Pamić ostvario želju oca i potpisao za Dinamo

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. prosinac 2012. 22:25

Zvonko Pamić novi je igrač Dinama! U petak kasno poslijepodne napokon su riješene sve formalnosti, ono što se očekivali zadnjih desetak dana postalo je i službeno. Dojučerašnji igrač Bayera iz Leverkusena, koji je bio na posudbi u drugoligašu Duisburgu ostvario je veliku želju oca Igora i postao 'Modri'.

- Zvonko je mlad, potentan i kvalitetan vezni igrač te smo sigurni kako će nam njegove igračke kvalitete itekako biti korisne. Obzirom na dugogodišnji ugovor je jasno kako na Zvonka računamo danas, ali i u budućnosti - rekao je sportski direktor Zoran Mamić, koji je u Zvonka 'zaljubljen' već godinama.

Dinamo ga je i ranije želio dovesti, još dok je kao igrač Rijeke bio na posudbi u Karlovcu, ali i ljetos dok se još nadao da bi mogao napraviti iskorak i u Leverkusenu. Međutim, ti pokušaji su iz raznoraznih razloga propadali, urodila je - treća sreća.

- Jako sam sretan što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači, kakve Modri imaju ciljeve i siguran sam da mogu pomoći. Znam da je u veznom redu jaka konkurencija, ima niz kvalitetnih igrača, ali isto tako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti - kratko je kazao Zvonko, koji možda u planovima Krune Jurčića neće odmah figurirati kao igrač prvih 11. Jer, dugo nije igrao, treba proći period prilagodbe i povratka u punu formu.

Linker
21. rujan 2024 09:46