Action Images via Reuters/Carl Recine
PRIPREMA SE VELIKI TRANSFER

PSG IZAŠAO U JAVNOST I SLUŽBENO PRIZNAO KONTAKTE S BARCELONOM 'Neymar je na prodaju, ali samo pod jednim uvjetom... Sve se može odviti u jednom danu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2019. 10:38

Da Neymar želi napustiti PSG jasno je već neko vrijeme, a postalo je još jasnije kada se tijekom ponedjeljka nije pojavio na pripremama francuskog prvaka. Time je Brazilac dodatno potpalio priču o svom odlasku, a da su se s takvom odlukom pomirili u PSG-u potvrdio je i sportski direktor Parižana Leonardo.

Slavni Brazilac zapravo je postao prva osoba iz PSG-a koja je koja je javno priznala da postoje kontakti s Barcelonom oko mogućeg transfera nezadovoljne zvijezde.

"Pričali smo s njegovim predstavnicima. Njihova pozicija je jasna, ali trenutno je samo jedna stvar sigurna - on s nama ima trogodišnji ugovor, a službena i konkretna ponuda još nije stigla. Neymar može napustiti PSG, ali samo pod uvjetom da ta ponuda bude zadovoljavajuća. Trenutno ne možemo sa sigurnošću reći da će ga netko kupiti i po kojoj cijeni. Sve se ovo može odviti u smo jednom danu. Treba razgovarati i pregovarati, a sad bih molio bez dodatnih pitanja o Neymaru", izjavio je Leonardo za Le Parisien.

Upitan još za komentar o Neymarovom izostanku s početka priprema, sportski direktor je bio jasan.

"Morao je biti tu i to je jako dobro znao, a nije se pojavio. Bit će kažnjen, trenutno razmatramo kako. Da, razgovarao sam s njim, ali neću u detalji. Rekao sam njegovim zastupnicima kako stvari stoje", poručio je Leonardo i u jednom trenutku priznao:

"Nismo primili službenu ponudu, ali je istina da smo imali površne kontakte s Barcelonom. Rekli su nam da ga žele kupiti. Bartomeu govori jednu stvar, ali nije nas još uvjerio da je on zaista kupac u ovoj priči", zaključio je.

Linker
06. svibanj 2024 20:32