VATRENI ODRADILI TRENING

Rakitić bez straha: 'Ne brine nas atmosfera u Beogradu, nas zanima jedino pobjeda!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2013. 16:18

Hrvatska nogometna reprezentacija ujutro je odradila trening, a pred novinare su izašla dva Ivana, Rakitić i Perišić te najavili susret protiv Srbije na Marakani.

- Bit će to velika borba, ne zato što igramo protiv Srbije nego zato što su nama bodovi potrebni, štoviše bit će i viška boraca. Remi me ne bi zadovoljio, svi želimo tri boda, želimo otići u Brazil - kazao je Rakitić.

Koja je razlika između utakmice, primjerice, u Bruxellesu i Beogradu?

- Ne brine nas atmosfera u Beogradu. Uostalom mi uvijek igramo bolje na lijepim stadionima, a beogradski je upravo takav - kaže Rakitić.

Povratak Nemanje Matića u reprezentaciju Srbije?

- Nije bitan pojedinac, njih će na terenu biti 11. Želim da Srbi više razmišljaju o nama, nego mi o njima. Srbija ima niz kvalitetnih igrača, ali u toj utakmici sve ovisi o nama - poručio je Rakitić.

Perišić: Nadam se da ćemo ponoviti prvo poluvrijeme iz Zagreba

Iako se u zadnje vrijeme nije našao u planovima izbornika Igora Štimca, Ivan Perišić također vreba priliku.

- Nisam igrao četiri mjeseca, ali teška vremena sada su iza mene, konačno sam odradio sjajne pripreme i ide na bolje. Kada je u pitanju Srbija bilo bi lijepo ponoviti prvo poluvrijeme iz Zagreba, onda bi sve trebalo biti u redu. Nadam se punom stadionu, tada uvijek bolje igramo - kaže Perišić.

Linker
21. rujan 2024 03:14