Suarez
 REUTERS/Albert Gea / REUTERS
NIŠTA OD ŠPALIRA

RASTU TENZIJE UOČI VELIKOG EL CLASICA U MADRIDU Barcelona odbila prijedlog Cristiana Ronalda i pozvala Savez da uvede video-tehnologiju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2017. 12:38

Ostalo je još samo šest dana do jednog od najvećih svjetskih nogometnih derbija, španjolskog El Clasica u kojeg Barcelona ulazi s velikom prednošću nad Real Madridom.

Katalonski je velikan svladao Deportivo 4:0 i tako sjajno najavio veliki okršaj kod najvećeg rivala, a iako je momčad Ernesta Valverdea uvjerljivo slavila, dan nakon utakmice još se priča o golu Luisa Suareza koji je zabio za 5:0, no gol nije priznat iako je snimka pokazala kako je lopta prešla crtu.

SPORNU SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

"Bio sam u liniji s loptom i jasno sam vidio da je prešla crtu. Međutim, shvaćam da je pomoćnom sucu to možda bilo teže vidjeti", miran je bio Suarez koji je na spomenutom susretu zabio dva gola, no zato je ljutit bio njegov trener:

"Postoji tehnologija koja nam može pomoći da vidimo takve stvari, a mi je u La ligi ne koristimo. Ne znam je li to zato što je skupa, no apsurdno je da na ovoj tehnološkoj razini to ne koristimo bolje", rekao je Valverde.

SVE GOLOVE S UTAKMICE BARCELONA - DEPORTIVO POGLEDAJTE OVDJE

Uoči spomenutog okršaja Reala i Barce na Santiago Bernabeuu u Madridu, Cristiano Ronaldo pozvao je igrače Barcelone da im naprave pobjednički špalir, kao svjetskim prvacima, no očekivano takav prijedlog nije naišao na dobar prijem u redovima Barce:

"Mi radimo špalir nekome tko je bio bolji od nas u istom natjecanju, a ovdje to definitivno nije slučaj", rekao je direktor Barce, Guillermo Amor.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
05. svibanj 2024 15:34