Getty
PROCURILO U MEDIJE

Razbijen Mercedes Cityjeve zvijezde: Policija u autu pronašla dušikov oksid

Prema napisima engleskih medija, automobil nove nogometne zvijezde Manchester Cityja Raheema Sterlinga, koji je ljetos pristigao iz Liverpoola, navodno je pronađen razbijen i napušten u Londonu.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 11. kolovoz 2015. 12:13

The Sun navodi kako je riječ o bijelom Mercedesu, a unutar automobila pronađeni su mali kanisteri dušikovog oksida, popularnog plina za smijanje.

Sterlingov agent tvrdi da on nije bio u automobilu u trenutku nesreće, već da ga je bio posudio prijatelju.

"Automobil je ostavljen na cesti. Raheem nije bio u autu u trenutku nesreće, nego je trenirao u Manchesteru. Izgleda da ga je posudio prijatelju. Raheem si mora razmisliti druži li se pravim ljudima, posebice jer je sada velika zvijezda", piše The Sun.

Ovo nije prvi put da se engleski reprezentativac nalazi usred priče oko korištenja plina za smijanje, legalne, ali opasne kemijske supstance. The Sun je prethodno objavio dvije priče vezane uz Sterlinga i dušikovog oksida, posljednji put u lipnju na Ibizi.

Inače, cijela je priča u otočkim medijima završila neposredno uči Sterlingovog premierligaškog debija protiv WBA-a u utakmici koju su Građani lakoćom dobili s 3:0.









Linker
16. rujan 2024 23:58