Pogled prema Madridu? Paul Pogba
 Dan Mullan/Getty Images
PIŠE MARCA

REAL MADRID MORAT ĆE SRUŠITI REKORD DA BI DOVEO PAULA POGBU Manchester United spreman je pustiti francusku zvijezdu, ali samo pod jednim uvjetom...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2019. 00:13

Iz Manchester Uniteda poslali su jasnu poruku svim interesntima za Paula Pogbu da ne žele prodati francuskog veznjaka ovoga ljeta.

Real Madrid i Juventus slove kao najveći favoriti za dovođenje skupocjene i nezadovoljne zvijezde, ali Manchester Unitedu novac nije prijeko potreban i da zato neće uopće slušati ponude osim ako nije riječ o onim 'nemoralnim'.

A Marca tvrdi da bi takva ponuda bila ona u iznosu od 180 milijuna eura, rekordna za bilo koji španjolski klub. Aktualni rekord u španjolskim okvirima drži transfer Joaa Felixa kojeg je Atletico Madrid Benfici platio 126 milijuna eura, a potom slijede transferi Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea iz Liverpoola, odnosno Borussije Dortmund u Bracelonu. Katalonski velikan platio je Coutinha 120 milijuna eura bez bonusa, a Dembelea 105 milijuna eura. Realov najskuplji transfer dosad je onaj Edena Hazarda iz Chelseaja realiziran ovoga ljeta težak 100 milijuna eura odštete.

Gzira United - Hajduk -  Malta 09.07.2019.
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Screenshot: Marca

Pogbin agent Mino Raiola jasno je rekao da njegov klijent želi napustiti Old Trafford, a menadžer 'Crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer nagovara ga na ostanak u klubu.

Real je pokušao smanjiti odštetu nudeći Garetha Balea i Isca kao dio velikog posla, ali ništa zasad nije upalilo. Čini se kako bi se trakavica mogla nastaviti do samog kraja prijelaznog roka...

Linker
02. svibanj 2024 05:22