REUTERS/Sergio Perez
NOVI POKUŠAJ

REAL MADRID PRONAŠAO RJEŠENJE ZA VELIKI TRANSFER MODRIĆEVOG NASLJEDNIKA Nestvarnu cijenu spuštaju zvijezdom koja se nije naigrala kod Nike Kovača!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2019. 16:28

Nije tajna da je Christian Eriksen velika želja Real Madrida, no isto je tako poprilično jasno da Tottenham svoju zvijezdu neće tek tako lako pustiti.

Početkom siječnja brojni su britanski mediji pisali kako je Daniel Levy za danskoga reprezentativca postavio cijenu od 255 milijuna eura. To nije iznos koji su u Madridu spremni platiti, ali su, kako javlja AS, pronašli rješenje.

Naime, Španjolci tvrde da je došlo do novog zaokreta u pregovorima i da uprava Reala namjerava prema Londonu poslati Jamesa Rodrigueza i time spustiti cijenu za Eriksena.

Kolumbijac, podsjetimo, trenutno igra svoju drugu sezonu na posudbi kod Bayerna, a nakon prve godine u Njemačkoj pao je u drugi plan. Hrvatski trener Niko Kovač ne vidi ga kao standardnog prvotimca čemu najbolje svjedoči podatak da je pod njim zabilježio samo 12 nastupa u Bundesligi i Ligi prvaka, a punih 90 minuta odigrao je samo jednom prigodom.

27-godišnji Rodriguez je u više navrata iskazivao nezadovoljstvo u Münchenu, ali nekako se i njegov odnos s Kovačem smirio otkako su Bavarci proigrali.

Napomenimo i da je unatoč slabijoj minutaži, Kolumbijac tražena roba na tržištu, pa bi ga tako osim Reala u svojim redovima voljeli vidjeti velikani protiv Arsenala, Juventusa i Napolija.

Linker
06. svibanj 2024 05:42