Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
ZANIMLJIVA IZJAVA GLASNO ODJEKNULA

REAL ZA SRPSKOG NAPADAČA PLATIO PRAVO BOGATSTVO, A KLUPSKA LEGENDA PORUČUJE 'Potpisujemo rezerve, nisam siguran da ga Zidane dobro poznaje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2019. 18:32

Realovo dovođenje Luke Jovića nije baš oduševilo Predraga Mijatovića, sjajnog bivšeg napadača 'Kraljevskog kluba'.

Real je Eintrachtu platio 60+5 milijuna eura odštete za dovođenje 21-godišnjeg srpskog napadača, a vjeruje se da će slavni madridski klub uskoro kompletirati i transfer Edena Hazarda iz Chelseaja u transferu čija se vrijednost procijenjuje između 100 i 120 milijuna eura.

"Potpisujemo rezerve. Nisam baš uvjeren da Zidane dobro poznaje Luku Jovića. Zidane mora obaviti puno posla", rekao je 50-godišnji crnogorski napadač koji je boje Reala branio između 1996. i 1999. godine.

Mijatović jako cijeni Jovića i smatra da može uspjeti u Španjolskoj, ali ako će mu se dati dovoljno vremena. U sezoni 2018/19 Jović je zabio 25 golova u službenim utakmicama za Eintracht i u Realu od njega imaju visoka očekivanja. Ali Mijatović upozorava.

PALERMO, ITALY - JANUARY 24:  Predrag Mijatovic looks on in VIP-Standing during the Serie A match between US Citta di Palermo and Udinese Calcio at Stadio Renzo Barbera on January 24, 2016 in Palermo, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images

"Poznajem Jovića jako dobro i on je pravi strijelac. On je mlad i morat ćemo mu dati vremena za prilagodbu, ali on je igrač koji može biti jako koristan. Od njega ne možete tražiti da zabije 20 golova u prvoj sezoni", zaključio je Mijatović.

Linker
05. svibanj 2024 08:19