SPURSI ODLUČNI

Redknapp: Modrić je naš, nikamo on ne ide, nema nikakve šanse!

Iako je Carlo Ancelotti, šef struke u aktualnom engleskom prvaku Chelsaju, već javno demantirao interes spram hrvatskog nogometnog reprezentativca, tamošnji mediji ne odustaju od mogućnosti realizacije toga transfera
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 24. prosinac 2010. 14:12

Gubljenjem vremena nazvao je Tottenhamov menadžer Harry Redknapp nastojanja ostalih nogometnih klubova da iz njegovih redova u svoj klub dovedu Luku Modrića.

Iako je Carlo Ancelotti, šef struke u aktualnom engleskom prvaku Chelsaju, već javno demantirao interes spram hrvatskog nogometnog reprezentativca , tamošnji mediji ne odustaju od mogućnosti realizacije toga transfera. Nakon Redknappovih riječi odustati bi mogli i ostali potencijalni kupci, budući da je stav menadžera Spursa o ostanku Modrića u klubu s White Hart Lanea nepokolebljiv.

- Nikamo on ne ide. On je fantastičan nogometaš i prodamo li ga svi se možemo zaputiti svojim kućama. Sjajan je i nećemo ga prodati. Za to ne postoji nikakva šansa - kazao je Redknapp koji je prokomentirao i Ancelottijevu želju o kojoj su engleski mediji pisali:

- Možda i gleda Modrića , ali uvjeravam vas da ga neće dobiti.

Linker
02. svibanj 2024 21:09