Tottenham Hotspur coach Harry Redknapp reacts during a Champions League, Group A, soccer match between Inter Milan and Tottenham at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 20, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP
KAO NA TRŽNICI

Rednapp: 27 milijuna funti za Modrića? Jako siromašno... 30 milijuna? Neće ići...

On je zadnji momak na svijetu koji bi ikad uzrokovao probleme. Nema on u sebi pakost, on je dobar dečko - rekao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 12. srpanj 2011. 19:26

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp komentirao je najnoviju ponudu Chelseaja za kupnjom hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića. Nakon prvotne ponude od 22 milijuna funti koja je glatko odbijena, na adresu "spursa" stigla je pet milijuna poboljšana ponuda, ali čini se da ni ona neće uroditi plodom. Engleski mediji smatraju da bi tek svota oko 40 milijuna razoružala sve obrane "spursa".

- Ne želimo ga prodati, očito. I dalje mislim da je ponuda od 27 milijuna funti prilično siromašna za igrača takvih sposobnosti. To je ispod njegove vrijednosti. Nije ni približno onolika koliko bih ga ja procijenio kada bi bio na prodaju. Ali on nije na prodaju. Tu sve završava, predsjednik je jasno iznio svoje stavove i to je to – rekao je Redknapp za Sky Sports.

Upitan bi li se stav kluba promijenio da ponuda dosegne 30 milijuna funti, engleski menadžer je rekao:

- Mislim da ne bi. Iskreno ga vrednujem na način koji premašuje sve to.

Potom je Redknapp komentirao i što misli da li će Modrić stvarati probleme ne bude li mu do kraja prijelaznog roka dopušteno da ode.

- Sutra putuje (za Južnoafričku republiku, na predsezonsku turneju, op.a.). On je zadnji momak na svijetu koji bi ikad uzrokovao probleme. Nema on u sebi pakost, on je dobar dečko. Naišao sam tijekom karijere na igrače koji su u slučaju želje za odlaskom stvarali probleme, ali on to nema u svojoj prirodi.

U svakom slučaju Modrić bi tako trebao biti u avionu koji će "spurse" odvesti na predsezonsku turneju u Južnoafričku Republiku. Trakavica oko transfera se nastavlja i sudeći prema svemu potrajat će skroz do zatvaranja prijelaznog roka...

Linker
06. listopad 2024 18:15