ADRIAN DENNIS AFP
PORTUGALAC U ŠOPINGU

REKONSTRUKCIJA U TOTTENHAMU! JOSE MOURINHO USKORO DOVODI POJAČANJA VRIJEDNA 150 MILIJUNA EURA Ovo su ima koja bi od ljeta mogla zaigrati za Spurse

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2020. 13:40

Ako je za vjerovati Sky Sportsu, Tottenham bi ovog ljeta mogao doživjeti veliku rekonstrukciju u momčadi, a prema informacijama s Otoka Jose Mourinho će za tu operaciju dobiti 150 milijuna eura. Slavni portugalski strateg namjerava dovesti čak šest novih igrača, a u prvom redu planira osvježiti obranu i vezni red.

Atal (Nice), Jamal Lewis (Norwich), Sabitzer (RB Leizpig), Eder Militao (Real Madrid) i Geoffrey Kondogbia (Valencia) su igrači koje Mourinho namjerava dovestina Olimpijski stadion u Londonu, a među spomenutima najviše bi se novca izdvojilo za Militaoa i Sabitzera koji bi svaki koštali oko 40 milijuna eura.

Mourinho smatraj kako je s Harryjem Kaneom i Heung-Min Sonom situacija u napad i više nego zadovoljavajuća i nema namjeru dovoditi nikoga.

Nakon povijesne prošle sezone i plasmana u polufinale Lige prvaka Spursima nije najbolje krenulo ove godine, a potom je klub otpustio Maurizija Povhettina i na klupu doveo Portugalca, a sada je na rasporedu totalna rekonstrukcija momčadi.

Linker
03. svibanj 2024 06:51